ΔΩΡΕΑΝ τρόφιμα και 2.578 εισιτήρια θεάτρου μέσω ΤΕΒΑ

TROFIMA1

2.578 εισιτήρια για παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, τροφίμων, είδη παντοπωλείου και νωπά πουλερικά, καθώς και η διανομή βασικής υλικής συνδρομής, στα πλαίσια υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων έτους 2015, για τους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» θα διαθέσει τις αμέσως επόμενες ημέρες, η Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, που είναι Επικεφαλής Εταίρος της Σύμπραξης.

Τα εισιτήρια που θα διατεθούν αφορούν:

  • 1.492 παιδιά από 4 έως 14 χρονών με τους συνοδούς τους, που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Ψαρόσουπα» στο Θέατρο Δ.Χόρν, «Η πέτρα του Βορρά» στο Θέατρο Αλίκη, «Το σπάταλο τερατάκι» στο Θέατρο Μικρό Παλλάς και «Ο εγωιστής γίγαντας» στο Θέατρο Coronet.
  • 382 παιδιά από 13 έως 16 χρονών, που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Ομήρου Ιλιάδα», σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης και «Σμύρνη μου Αγαπημένη», σε συνεργασία με Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.
  • 704 ωφελούμενους άνω των 60 ετών, που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις «Δόξα Πατρή» στο Μικρό Παλλάς, «Για όνομα» στο Θέατρο Αλίκη , «Ο μπαμπάς» στο Θέατρο Χορν, «Ο χορός του θανάτου» στο Θέατρο Εμπορικόν και «Άνδρες έτοιμοι για όλα» στο Θέατρο Λαμπέτη.

Οι ακριβείς ημερομηνίες των παραστάσεων θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες από την Περιφερειακή Ενότητα κεντρικού Τομέα και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων Ζωγράφου, Βύρωνα, Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γαλατσίου, Ηλιούπολης, Δάφνης-Υμηττού και Καισαριανής.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …