Άνοιξαν θέσεις εργασίας στο Δήμο Δελφών

Προσλήψεις και Απολύσεις Προσωπικού

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι θα προσλάβει προσωπικό για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για όλους (Π.Α.γ.Ο.) κατά την περίοδο 2015 – 2016 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και μέγιστη διάρκεια έως 31/7/2016 με ωριαία αποζημίωση (ωρομίσθιο) συνολικού αριθμού τεσσάρων (04) ατόμων ως εξής: 4 ΠΕ Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την ανακοίνωση καθώς και να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα 10 ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες ή εβδομαδιαίες εφημερίδες του Νομού Φωκίδας στα γραφεία του Δήμου Δελφών (Δ/νση: Ρ.Κοντορήγα 12 τηλ. 2265072077) καθημερινά από 09.00 π.μ έως 15.00 μ.μ.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Φυσικής Αγωγής της ημεδαπής ή αντίστοιχου τίτλου της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
2. Να έχουν τα προσόντα πρόσληψης και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική απαγόρευση).
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
(1) Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
(2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι:
A)τα στοιχεία που προσκομίζονται είτε πρωτότυπά είτε σε φωτοτυπίες(άρθρο 1 ν.4250/2014), όσα αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή και ότι θα απασχοληθεί σε οποιαδήποτε Δημοτική Ενότητα(Δημοτικές ενότητες Άμφισσας, Ιτέας, Γαλαξιδίου, Δελφών, Δεσφίνας, Γραβιάς, Παρνασσού), σύμφωνα με το ωράριο που θα μου υποδειχθεί.
Β) ο υποψήφιος δηλώνει
-Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητάς του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα
-Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη
-Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοιδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα
-(μόνο για άντρες) Ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του ή έχει νόμιμη απαλλαγή και την αιτία απαλλαγής
(3)Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εurostat: Στο δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ οι Έλληνες

Με προσόντα ανώτερα από τα απαιτούμενα για τις θέσεις απασχόλησής τους, οι Ελληνίδες και οι …