Τον Τεμπονέρα τιμά το Εργατικό Κέντρο Πάτρας

εκπ

Στις εκδηλώσεις μνήμης για το Νίκο Τεμπονέρα που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, συμμετέχει και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας , το οποίο με ανακοίνωσή του καλεί τους κατοίκους  να αποδώσουν φόρο τιμής με τη συμμετοχή τους στη μνήμη του Αγωνιστή Καθηγητή.

«25 χρόνια έχουν περάσει από το βράδυ που ο Αγωνιστής Δάσκαλος Νίκος Τεμπονέρας έπεσε νεκρός πληρώνοντας με την ίδια του τη ζωή υπερασπιζόμενος το Δίκαιο, το καλύτερο για την Παιδεία, την Ελευθερία, τη Συλλογικότητα και την Αλληλεγγύη.

Ο «ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ» είναι ένα σύνθημα παρακαταθήκη, διαχρονικό ενάντια στη βία και τη βαρβαρότητα, ένα σύνθημα συνέχισης του Αγώνα που χάραξε ο Αγωνιστής Καθηγητής.

Σήμερα που έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα στο βωμό των Μνημονίων, όπου δεν υφίσταται Κοινωνικό Κράτος και οδηγούμαστε στην εξαφάνιση της Δημόσιας Παιδείας-Υγείας-Κοινωνικής Ασφάλισης είναι απαραίτητο όσο ποτέ να παραδειγματιστούμε από το σθένος του Νίκου Τεμπονέρα για τη διατήρηση των Αξιών και την επαναφορά όλων των κεκτημένων της εργατικής τάξης.

«ΖΕΙ-ΖΕΙ Ο ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ ΖΕΙ, ΜΕ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …