49 οι προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Λάρισας

KYRIO-11

Την πρόσληψη 49 ατόμων στην ΔΕΥΑ Λάρισας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Λάρισας ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκριμένα το ΥΠΕΣ με απόφαση του που εκδόθηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενέκρινε τη σύναψη σαράντα εννέα (49) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στη ΔΕΥΑ Λάρισας για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει με εποπτεία του ΑΣΕΠ ενώ από τις προσλήψεις προκαλείται δαπάνη ποσού τετρακοσίων πενήντα εννέα χιλιάδων πεντακοσίων είκοσι δύο (459.522€) ευρώ περίπου σε βάρος του προϋπολογισμού της ΔΕΥΑ Λάρισας η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττει ο ανωτέρω φορέας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η απόφαση για τις προσλήψεις λήφθηκε μετά και την  βεβαίωση της οικονομικής υπηρεσίας του ανωτέρω φορέα ότι υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό του.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …