Δευτέρα-Τρίτη συνεχίζουν την απεργία οι εργαζόμενοι στο ΝΑΤ

nat

Νέα 48ωρη απεργία για τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Ιανουαρίου κήρυξαν οι εργαζόμενοι του ΝΑΤ, αντιδρώντας στο σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, ενώ θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στην οποία θα αποφασίσουν κλιμάκωση.
«Με το νέο νομοσχέδιο, το Nαυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ) εντάσσεται πλέον στο ενιαίο ταμείο και δημιουργούνται δύο τμήματα ένα εισφορών και ένα πόρων», τονίζουν οι εργαζόμενοι, που συμπληρώνουν πως «στο ενιαίο ταμείο θα υπάρχει μια γενική διεύθυνση και μέσα εκεί ένα τμήμα παροχών συντάξεων ΝΑΤ και ένα τμήμα πόρων.»
Όπως έγινε γνωστό εντωμεταξύ, την Τρίτη έχει προγραμματιστεί και συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπή της ΠΝΟ, επίσης με αντικείμενο το ασφαλιστικό και τις μελλοντικές κινητοποιήσεις των ναυτικών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …