Êõñéáêïò Ìçôóïôáêçò - Õðïõñãïò Äéïéêçôéêçò Ìåôáñõèìéóçò Öùôï/×áñçò Ãêéêáò

1η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη-Ο νέος αρχηγός της ΝΔ(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Êõñéáêïò Ìçôóïôáêçò - Õðïõñãïò Äéïéêçôéêçò Ìåôáñõèìéóçò Öùôï/×áñçò Ãêéêáò

Νεότερη Ενημέρωση Δευ 00.28

«Η εντολή είναι ξεκάθαρη να γίνει η Νέα Δημοκρατία η μεγάλη ανανεωμένη παράταση. Συγχαρητήρια στον φίλο μου Βαγγέλη Μεϊμαράκη, από αύριο θα είμαστε μαζί. Θα είμαστε μαζί και με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Άδωνι Γεωργιάδη απέναντι σε μια ανίκανη κυβέρνηση».
Αυτό δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

«Έχω πει πολλές φορές, η πολιτική δημιούργησε το πρόβλημα η πολιτική θα το λύσει. Όχι όμως η πολιτική έτσι όπως την ξέραμε. Μια άλλη πολιτική που θα προτάσσει την αλήθεια, την αποτελεσματικότητα, τη συνέπεια, την εργατικότητα, την αξιοκρατία. Για αυτές τις αξίες θα αγωνιστούμε, αυτές τις αξίες θα υπηρετήσουμε χωρίς εκπτώσεις και χωρίς συμβιβασμούς.
Ας γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες κάτι ακόμα. Από σήμερα ξεκίνησε το χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα μέχρι να κλείσει το τελευταίο κεφάλαιο λαϊκισμού στην Ελλάδα. Ας το γνωρίζει αυτό καλά και ο κ.Τσίπρας.
Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να ενώσει όλους τους Έλληνες. Το έχει πετύχει στο παρελθόν, θα το πετύχει και τώρα», κατέληξε.

Νεότερη Ενημέρωση Κυρ 22.19

Αλλαγή σκυτάλης στη ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκλέγεται νέος πρόεδρος του κόμματος, ο ένατος στη σειρά, με τη δύο μονάδες διαφορά από τον αντίπαλό του Βαγγέλη Μειμαράκη και την καταμέτρηση της απόφασης του εκλογικού σώματος, να συνεχίζεται.

Μέχρι τώρα στο 70% της Επικράτειας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνει 51,% και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 49%.

Ήδη ο Απόστολος Τζιτζικώστας έστειλε συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μεγάλη νίκη, που θα φανεί στο σύνολο των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που πέρασε από την Αραβαντινού και συνάντησε τον πατέρα του, αναμένεται σύντομα να κάνει και την δήλωση της νίκης του, αφού προηγηθεί η γραπτή ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών του  Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης χαμογελαστός με τον Κυριάκο - ΦΩΤΟ

Αρχική Ενημέρωση 10.50

Η συμμετοχή στις κάλπες που έχουν ανοίξει από νωρίς θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα στη ΝΔ, σχετικά με την απόφαση των μελών του κόμματος, για το ποιος τελικά θα είναι ο νέος της αρχηγός μεταξύ των δύο διεκδικητών Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη, που προκρίθηκαν από τον πρώτο γύρο, αφήνοντας εκτός τους Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη.
Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι προσήλθαν στις κάλπες στις 20 Δεκεμβρίου, οι οποίοι δεν θα ξαναπληρώσουν τα τρία ευρώ και αναμένεται η διαδικασία να είναι σύντομη και να μην χρειαστούν 48 ώρες για το τελικό αποτέλεσμα όπως τον Δεκέμβριο.
Τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ευελπιστούν ότι το αργότερο μέχρι τις 10 το βράδυ θα υπάρχει καθαρή εικόνα για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ.
Οι επικεφαλής των εφορευτικών επιτροπών στα εκλογικά κέντρα, μόλις θα έχουν το αποτέλεσμα της κάλπης θα επικοινωνούν με την εταιρεία που έχει αναλάβει την εκλογική διαδικασία ή θα στέλνουν mail, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα όσα τραγελαφικά έγιναν στον πρώτο γύρο.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …