"Τεχνολογική" εφαρμογή αναγνώρισης συναισθημάτων

apple

Εφαρμογή που χρησιμοποιεί λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης που αναλύει τα συναισθήματα από τις εκφράσεις του προσώπου απέκτησε η Apple, με στόχο να ενισχύσει την αγορά προϊόντων «εικονικής πραγματικότητας».

Μια ομάδα ανθρώπων εργάστηκε για να εκπαιδεύσει το σύστημα μηχανικής μάθησης του προγράμματος συλλέγοντας εκφράσεις συναισθημάτων με 100.000 εικόνες την ημέρα, "γρήγορα μετατρέποντας την ανθρώπινη νοημοσύνη σε τεχνητή νοημοσύνη", δήλωσε η Emotient.

Σύμφωνα με τους Financial Times η εφαρμογή «Εmotient» προχωρά σε ανάλυση των συναισθημάτων και προσφέρει ένα τρόπο για να κατανοήσουμε τις εκφράσεις του προσώπου, χωρίς να αποθηκεύονται εικόνες των προσώπων που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …