Άμεσα η ρύθμιση του αφορολόγητου των καρτών

καρτες

Δεν θα αργήσει και σίγουρα μέσα στον μήνα που διανύουμε θα ξεκαθαρίσει το υπουργείο οικονομικών, όλες τις απορίες μας, σχετικά με το αφορολόγητο μέσω της χρήσης πλαστικού χρήματος, αφού όσοι επιλέγουν τα μετρητά θα θεωρούνται ζάμπλουτοι και δεν θα έχουν αφορολόγητο ούτε ένα ευρώ, αν και πολλοί λόγω έλλειψης καταθέσεων και εργασίας, και να θέλουν δεν τους εκδίδουν οι τράπεζες πιστωτικές κάρτες, με μηδενικό εισόδημα!!!

Φυσικά υπάρχει νεότερη δήλωση αυτή του διευθυντή του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παναγιώτη Μελαχρινού, θα υπάρξουν κατηγορίες πολιτών που θα εξαιρεθούν από την υποχρέωση της χρήσης πλαστικού χρήματος, αλλά μένει να το δούμε στην πράξη.

Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η ρύθμιση για το αφορολόγητο με κάρτες θα έχει αναδρομική ισχύ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με σχυρή άνοδο 1,99%

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στα υψηλότερα επίπεδα της ημέρας, στις 1.420,40 μονάδες με ισχυρά κέρδη …