Έλληνες νοσηλευτές ζητά οίκος ευγηρίας του Βελγίου

girokomeia-thalpi-460_126493_15BZ43

Ζητούνται πτυχιούχοι νοσηλευτικής με καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και θέληση για εκμάθηση της ολλανδικής, για μόνιμη εργασία σε οίκο ευγηρίας στο Beernem στο Βέλγιο (πλησίον Bruges). Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για μια εκ των θέσεων, παρακαλείσθε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας στα αγγλικά στο euresgreece@oaed.gr αναγράφοντας στο θέμα τον κωδικό RUSTERJAN2016. Επισημαίνεται ότι βιογραφικά στα ελληνικά αλλά και βιογραφικά που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης εργασίας δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Διευκρίνιση: Λόγω της μη ύπαρξης ορισμένης πριθεσμίας για την υποβολή βιογραφικών, η αγγελία θα απενεργοποιηθεί μόλις καλυφθούν οι προσφερόμενες θέσεις.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΝΦΙΑ: Λήγει η προθεσμία για όσους θέλουν ολόκληρη επιστροφή φόρου

Ο φετινός ΕΝΦΙΑ εξοφλείται σε 11 μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη έως το …