Ζητά Ελληνικό προσωπικό στην εστίαση και στον τουρισμό η Γερμανία

estiasi

Θέσεις εργασίας στη Βόρειοανατολική Γερμανία με απαιτούμενες γνώσεις αγγλικών, γερμανικών ή ρωσικών κατά περίπτωση! Το επίπεδο γνώσης κάθε γλώσσας εξαρτάται από την εκάστοτε θέση. Ανατρέξτε στην ειδικότητα που σας ενδιαφέρει προκειμένου ο σύνδεσμος να σας μεταφέρει στην περιγραφή της θέσης.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει κάποια ή κάποιες από τις παρακάτω θέσεις παρακαλείσθε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στα αγγλικά ή στα γερμανικά στο euresgreece@oaed.gr αναγράφοντας τον κωδικό θέσης στο θέμα συνοδευόμενο από το JAN16 (π.χ. ΗΗ4JAN16).

Σε περίπωση που σας ενδιαφέρουν περισσότερες από μία θέσεις εργασίας, παρακαλείσθε όπως στείλετε ισάριθμα βιογραφικά σημειώματα λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορές στο θέμα. Βιογραφικά στα ελληνικά ή σε άλλη γλώσσα πέραν των δύο προαναφερομένων δεν θα ληφθούν υπόψη. Μηνύματα που δεν θα αναγράφουν στο θέμα τον κωδικό θέσης επίσης δεν θα ληφθούν υπόψη.

Υπόδειγμα βιογραφικού σημειώματος μπορείτε να αναζητήσετε στο https://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae ενώ μέσω του ευρωπαϊκού διαβατηρίου δεξιοτήτων (https://ec.europa.eu/eures/eures-apps/cvo/page/main?lang=el&;app=0.7.1p2-build-0#/skipa/createPassport) θα μπορέσετε να καταγράψετε με πολύ απλό τρόπο τις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει στους κλάδους του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …