Μέσω Τaxis και οι πληρωμές στην Εφορία

taxisnet

Μέσω Τaxis με απευθείας χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής κάρτας, στους επόμενους μήνες, θα έχουν την δυνατότητα οι φορολογούμενοι να πληρώνουν τις οφειλές τους προς την εφορία, επιλέγοντας από την οθόνη του υπολογιστή του το χρέος και το ποσό που θα καταβάλλει.

Σκοπός του μέτρου που θα είναι έτοιμο για εφαρμογή εντός του πρώτου εξαμήνου της τρέχουσας χρονιάς, είναι όπως τονίζει το υπουργείο Οικονομικών, η διευκόλυνση των φορολογουμένων και η εξάλειψη των υπερεισπράξεων, από τα μέχρι σήμερα λάθη που κάνουν στην ταυτότητα οφειλής.

"Η διεύθυνση ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, έχει προχωρήσει ήδη σε συμψηφισμό 268.980 υπερεισπράξεων που αφορούν σε 210.297 ΑΦΜ με το ποσό που συμψηφίστηκε να φτάνει τα 10,37 εκατ. ευρώ. Το μεγαλύτερο ποσοστό των υπερεισπράξεων αυτών,  οφείλεται στο γεγονός ότι οι φορολογούμενοι πληρώνουν με λανθασμένη ταυτότητα οφειλής" όπως απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης,  σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χαρίτσης: Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά

Ο κος Χαρίτης παράλληλα ζήτησε να σταλεί σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση της ΝΔ- Αναλυτικά …