Στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ το ασφαλιστικό-Ενημέρωση από Κατρούγκαλο

syriza_aisiodoxia_

Τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θα ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια για το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, που δηλώνει ανοιχτός σε πιθανές αλλαγές, αρκεί να μην πειραχτεί η κυβερνητική συνοχή και το νομοσχέδιο να ψηφιστεί χωρίς διαρροές, που θα κλυδωνίσουν και πάλι τα θεμέλια του κόμματος.
Στην ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, έχει στραμμένη την προσοχή του το Μαξίμου, ενώ αναμένεται παράλληλα και η κοινή συνάντηση Κατρούγκαλου-Αλεξιάδη, με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργάνων φαρμακοποιών, ελεύθερων επαγγελματιών.

Ο υπουργός Εργασίας φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει και σε νέες διορθωτικές παρεμβάσεις στο νομοσχέδιο, ώστε να ικανοποιήσει και τις εργατικές αντιδράσεις αυτών των κλάδων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …