Θέσεις πρακτική άσκηση φοιτητών στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

τει

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚ. ΕΤΟΣ 2016

Πέντε (5) θέσεις φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας (εξαιρούνται οι φοιτητές που προέρχονται από κατάταξη) προκειμένου να απασχοληθούν στο Τμήμα, με αρμοδιότητες για την τεχνική υποστήριξη των εργαστηρίων του Τμήματος.

Η συνολική διάρκεια της απασχόλησης θα είναι από την ημέρα πρόσληψης μέχρι 31/12/2016, θα είναι ενεργοί σπουδαστές του Τμήματος που θα έχουν περατώσει τουλάχιστον το 3 ο τυπικό εξάμηνο σπουδών, η εβδομαδιαία απασχόληση θα είναι δέκα (10) ώρες για κάθε σπουδαστή και η ωριαία αμοιβή ανέρχεται στα τρία ευρώ (3,00 €). Το δε ύψος της οικονομικής ενίσχυσης μπορεί να ανέλθει σε ποσό έως 1.173,00 €. Το ωράριο απασχόλησης θα είναι από 9.00π.μ. μέχρι 15.00 μ.μ. Τα καθήκοντα των απασχολούμενων περιγράφονται ως εξής:

Επίβλεψη – Συντήρηση εργαστηριακού εξοπλισμού, προετοιμασία εκπαιδευτικού υλικού, διανομή έντυπου υλικού, συντήρηση ιστοσελίδας κ.α.

Ως κριτήρια για την επιλογή ορίζονται:

 1. Αναλυτική βαθμολογία 20/100
 2. Καλή γνώση Η/Υ 15/100 (Βαθμολογία σχετικών μαθημάτων Τμήματος)
 3. Καλή γνώση ξένης γλώσσας 15/100
 4. Δυνατότητα απασχόλησης σε πρωινό ωράριο 25/100
 5. Εισόδημα 15/100
 6. Συνέντευξη 10/100

ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 1. Αίτηση υποψηφιότητας
 2. Γενική επίδοση στα μαθήματα (Αναλυτική βαθμολογία)
 3. Πιστοποιητικό καλής γνώσης ξένης γλώσσας
 4. Τίτλος που να αποδεικνύει την καλή γνώση Η/Υ
 5. Υπεύθυνη δήλωση που να δηλώνει ότι θα εργαστεί πρωινές ώρες
 6. Εκκαθαριστικό σημείωμα της αρμόδιας Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας για το ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα οικ. έτους 2015.
 1. Τυχόν επιπλέον δικαιολογητικά που θα στηρίξουν την αίτηση της/του υποψηφίου

Οι αιτήσεις των υποψήφιων με όλα τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 10 εργάσιμων ημερών, δηλαδή από Πέμπτη 14-1-2016 έως και Τετάρτη 27/1/2016 στη Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …