Εκπνέει η προθεσμία των 141 προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ

nosokomeio_777196548
Δύο και σήμερα απέμειναν μέχρι και την Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, οπότε πέφτει η αυλαία των αιτήσεων για τις συνολικά  141 προσλήψεις σε Νοσοκομεία, ΠΕΔΥ, Περιφερειακά Ιατρεία και ΕΚΑΒ, από το ΚΕΕΛΠΝΟ, σε δομές του δημοσίου τομέα της υγείας, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Οι θέσεις αφορούν στα Γενικά Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Ρόδο, Τήλο και Σύμη. Επιπλέον, θα ενισχυθούν τα παραρτήματα του ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Αιγαίο (Ρόδος, Μυτιλήνη, Σάμος, Χίος, Κως, Κάλυμνος και Λέρος) καθώς προκηρύσσονται και θέσεις Διασωστών- Πληρώματα Ασθενοφόρων.
Οι προσλήψεις αφορούν συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου, τουλάχιστον οκτάμηνης διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσης σύμφωνα με επόμενες χρηματοδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο http://www.keelpno.gr/.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …