Συνδικαλιστικές αντιδράσεις στην σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ

o-olp-cosco-620x320
"Στερείται παντελώς νομιμότητας η σύμβαση παραχώρησης μεταξύ ελληνικού δημοσίου και ΟΛΠ, με βάση την οποία κατατέθηκαν οι οικονομικές προσφορές".
Αυτό υποστηρίζουν η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ) και η Ενωση Λιμενεργατών του ΟΛΠ, σε κοινή ανακοίνωσή τους, στην οποία τονίζουν:
"Οι εργαζόμενοι θα εντείνουν τον αγώνα τους για την αποτροπή της επιχειρούμενης πώλησης του ΟΛΠ.
Στην Σύμβαση Παραχώρησης που είχε καταθέσει επισήμως το ΤΑΙΠΕΔ στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ και συγκεκριμένα στην παρ. στ', αναφέρεται ψευδώς, ότι υπήρξε θεσμοθετημένος διάλογος και ότι δήθεν αυτός κατέληξε σε οριστικοποίηση της παρούσας σύμβασης.
Με αφορμή περίεργη φάρσα περί τοποθέτησης βόμβας στο κτίριο του ΟΛΠ και έρευνας από την αστυνομία, ο εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ βρήκε την ευκαιρία να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού, ενώ όλα τα μέλη ήταν παρόντα ή είχαν καταθέσει νόμιμες εξουσιοδοτήσεις.
Τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάνθηκαν ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της αλληλογραφίας μεταξύ ελληνικού δημοσίου και ΟΛΠ, δεν έχει τηρηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία αναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης παραχώρησης, και η κατάθεση προσφορών για τον πλειοψηφικό πακέτο του Οργανισμού, βρίσκεται στον αέρα."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …