"Χ" στο ασφαλιστικό από τους επιστημονικούς φορείς

texnikos-asfaleias

Κοινή πορεία την Πέμπτη, ανακοίνωσαν οι επιστημονικοί φορείς της χώρας, που απέρριψαν χωρίς ενδοιασμό το νέο ασφαλιστικό, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι δεν προέβη σε διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους, ως όφειλε!
«Οι προτάσεις της κυβέρνησης ενισχύουν την αδυναμία αυτή και καταστρέφουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας, βασικό τμήμα της οποίας αποτελούν οι επιστήμονες-ελεύθεροι επαγγελματίες», τονίζουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση τους, ζητώντας:

"Να αποσύρει τις επίμαχες διατάξεις και να ξεκινήσει έναν ουσιαστικό κοινωνικό διάλογο από μηδενική βάση και καλώντας όλους τους επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες να συμμετέχουν στην κοινή πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη Βουλή, την Πέμπτη 14/1/2016 και ώρα 12.00΄ , με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60)."

Την Παρασκευή στις 11 το πρωί, σε νέα συνάντησή τους στα γραφεία του ΤΕΕ, οι φορείς θα επανεξετάσουν τη στάση τους με βάση τα δεδομένα που θα προκύψουν και όταν λέμε επιστημονικοί φορείς, αναφερόμαστε στους: δικηγόρους, μηχανικούς, φαρμακοποιούς, γιατρούς, συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, φυσικοθεραπευτές, οδοντίατρους και κτηνίατρους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …