Προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 4Κ/2015

νοσοκομεια

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 4Κ/2005 (ΦΕΚ 5/15-10-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 101 θέσεων τακτικού προσωπικού υποχρεωτικής εκπαίδευσης, σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Τα αποτελέσματα δημοσιοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Δείτε τα αποτελέσματα της ΥΕ πατώντας ΕΔΩ

Δείτε την κατανομή των θέσεων ΕΔΩ

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από σήμερα έως και την πάροδο της 21ης Ιανουαρίου 2016, ημέρας Πέμπτης.

Τα προσωρινά αποτελέσματα της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) της Προκήρυξης 4Κ/2015 θα εκδοθούν μετά την ολοκλήρωση της αντίστοιχης ελεγκτικής διαδικασίας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …