Έναν ειδικό συνεργάτη αναζητά ο Δήμος Βέροιας

ergasia_cyclades_1_0_1

Την πρόσληψη ειδικού συνεργάτη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε θέματα εφαρμογής προγραμμάτων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας (περίθαλψη και προστασία αδέσποτων ζώων), ανακοινώνει ο Δ. Βέροιας.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

  1. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του ν.1599/86, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν.3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17).
  2. Αντίγραφο Πτυχίου ή Διπλώματος Κτηνιάτρου Σχολών ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής
  3. Άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου μας (Μητροπόλεως 46, γραφείο 11), εντός πέντε (5) ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε λειτουργία η εφαρμογή υπολογισμού χιλιομετρικών αποστάσεων

Σε λειτουργία η εφαρμογή υπολογισμού χιλιομετρικών αποστάσεων Οδηγός Χιλιομετρικών Αποστάσεων μεταξύ των οικισμών της χώρας …