Αγροτικός αποκλεισμός του ΟΓΑ Πάτρας

agrotes

Σε ρυθμό κινητοποιήσεων εισέρχονται από σήμερα και οι αγρότες της Δυτικής Αχαίας, με σημείο αιχμής φυσικό το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, με παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΓΑ, μαζί με τα αγροτικά τους οχήματα, κατευθυνόμενοι από τα φανάρια της Κάτω Αχαϊας, όπου θα συγκεντρωθούν.

Στην ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου τονίζοντας τα ακόλουθα:

"Η εφαρμογή των νέων μέτρων, ασφαλιστικών και φορολογικών μας οδηγούν στην καταστροφή. Είναι το τελευταίο και οριστικό χτύπημα όχι μόνο για τους αγρότες αλλά και με απρόβλεπτες συνέπειες για όλη την οικονομία γι’ αυτό και εμείς συμμετέχουμε στον πανελλαδικό ξεσηκωμό των αγροτών».

Για την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στα φανάρια Κάτω Αχαϊας στις 7.30 μ.μ., προκειμένου να αποφασίσουν τη μορφή των επόμενων κινητοποιήσεών τους.

Σε ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Σύλλογος Δυτικής Αχαϊας τονίζει:

"Η εφαρμογή των νέων μέτρων,ασφαλιστικών και φορολογικών μας οδηγούν στην καταστροφή. Είναι το τελευταίο και οριστικό χτύπημα όχι μόνο για τους αγρότες αλλά και με απρόβλεπτες συνέπειες για όλη την οικονομία γι’ αυτό και εμείς συμμετέχουμε στον πανελλαδικό ξεσηκωμό των αγροτών».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …