Γραφείο κινητοποιήσεων συγκροτεί το ΠΑΣΟΚ

pasok_2_medium

Στη λειτουργία Γραφείου Κινητοποιήσεων, προχώρησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία ενεργοποιεί εκ νέου το κίνημα, ανανεώνοντας το ρόλο του προς την κοινωνία, όπως ήταν κάποτε το κόμμα του λαού.

Στο Γραφείο Κινητοποιήσεων, επικεφαλής θα είναι ο Σωτήρης Μάνεσης, έμπειρο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, συνεργάτης της κ. Γεννηματά και παλιό μέλος της Κίνησης 75 του Μιχάλη Καρχιμάκη και αναπληρωτή τον Χρήστο Μαρούσο. Υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης εκδηλώσεων ορίστηκε το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ και άλλοτε υποστηρικτής του Ευάγγελου Βενιζέλου Γιώργος Τσολιάς.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η πρόεδρος του κινήματος, έχει βάλει σκοπό, να ξαναβρεί το ΠΑΣΟΚ την φιλολαική του εικόνα, που με τις πολιτικές των μνημονίων ξέχασε...

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία

Αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για την …