ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο για νέους που αναζητούν εργασία

topsa-education-seminaria-mathimata-e1386147579526

Καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης για νέους άνεργους με θέμα «Τεχνικές της Θετικής Ψυχολογίας για την αναζήτηση και εύρεση εργασίας, την απασχόληση και την εκπαίδευση», πρόκειται να υλοποιήσει στην Λάρισα το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ και του έργου “Be Positive – A positive psychological approach to enhancing resilience and utilizing strengths in European unemployed youth”.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τρόπους διαχείρισης κάποιας δύσκολης κατάστασης (πχ ανεργία). Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν οι σχετικές βεβαιώσεις συμμετοχής.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας έχει αναπτύξει εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό με βάση τις προσεγγίσεις της Θετικής Ψυχολογίας και τον τρόπο που αυτές οι προσεγγίσεις δύνανται να βοηθήσουν άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν στην απασχόληση και στην εκπαίδευση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους άνεργους και σε άτομα τα οποία δεν έχουν πρόσβαση στην απασχόληση και στην εκπαίδευση, ηλικίας 16 έως 29 ετών.

Όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα ενημερωθούν με e-mail σχετικά με την ημερομηνία και τον ακριβή τόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 2410 626943.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …