Δύο εγκλήματα απασχολούν τις Ελληνικές αρχές(Σκληρή ΦΩΤΟ)

astynomia5

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση με τον άγνωστο άνδρα, ηλικίας περίπου 40 ετών, που βρέθηκε νεκρός νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, σε περιοχή της Βαρυμπόμπης, με την αστυνομία, μερικές ώρες πριν να έχει ενημερωθεί για πυροβολισμούς στην περιοχή, να έχει ανταποκριθεί στην κλήση αλλά να φεύγει χωρίς ευρήματα και αργότερα ο ίδιος άντρας που την κάλεσε να βρίσκει το πτώμα του άγνωστου άντρα, που ήταν γαζωμένο με 12 σφαίρες.

Τώρα η Ασφάλεια Αττικής προσπαθούν να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του νεκρού άνδρα, που εκτιμάται ότι είναι αλλοδαπός, ψάχνοντας στα αρχεία της, για να δει εάν την είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

Αυτή είναι η μία υπόθεση, η άλλη είναι το πτώμα που βρέθηκε σε καταψύκτη, σε διαμέρισμα στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα, που ανήκει σε 63χρονο Έλληνα, για τον οποίο έχει δηλωθεί εξαφάνιση στις 15 Ιανουαρίου 2015 από τον αδερφό του.

Δέκα μέρες πριν τη δήλωση εξαφάνισης του αγνοούμενου προκύπτει να έφυγε από το διαμέρισμα η Βουλγάρα μαζί με το παιδί τους. Η 45χρονη Βουλγάρα που αναζητείται, έφυγε με το 13χρονο γιο του θύματος.

Παρά τις προσπάθειες του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να εισπράξει τα ενοίκια, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι ακολουθήθηκε η διαδικασία της έξωσης και στο διαμέρισμα ο δικαστικός κλητήρας. Αυτός είδε τον καταψύκτη, το άνοιξε και βρήκε νεκρό έναν άντρα.

Ο 63χρονος βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα και έφερε μονωτική ταινία στο στόμα. Μέσα στον καταψύκτη υπήρχαν αίματα, όμως λόγω της κατάστασης που βρέθηκε η σορός, ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να καταλήξει για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …