«Μπλόκαραν» τους πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ

Να συμμετέχουν μαζικά στην κοινή πορεία όλων των επιστημόνων – ελευθέρων επαγγελματιών προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τη Βουλή, την Πέμπτη 14‐1‐2016 και ώρα 12.00, με σημείο εκκίνησης τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60), καλεί τους συμβολαιογράφους, η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.
Επίσης οι συμβολαιογράφοι δεν θα προβούν στην υπογραφή καμίας απολύτως πράξης, με μόνη εξαίρεση τη σύνταξη διαθήκης σε έκτακτες περιπτώσεις, η οποία υπογράφεται εκτός γραφείου, και δεν θα διενεργήσουν κανέναν πλειστηριασμό, ενώ από πλευράς των Συλλόγων δεν θα δοθεί καμία απολύτως άδεια υπογραφής συμβολαίου.
"Η καθολική συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική μας επιβίωση.
Ετσι μετατίθεται η πρεμιέρα των πλειστηριασμών για το 2016 για την επόμενη εβδομάδα και εφόσον δεν προκηρυχθεί άλλη κινητοοιήση απο τους συμβολαιογράφους", τονίζεται στην ανακοίνωση.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Οι δηλώσεις για «γενοκτονία των Αρμενίων» διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα

Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι δηλώσεις είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο Τη δυσαρέσκειά …