Τα εργασιακά επί τάπητος στην Διυπουργική του ΟΟΣΑ στο Παρίσι

εργασια

Περισσότεροι από 300 υπουργοί, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και κορυφαίοι εκπρόσωποι του οικονομικού κόσμου και των συνδικάτων, συζητούν, αναλύουν και εκτιμούν από αύριο στο Παρίσι, πως η ψηφιοποίηση διαμορφώνει τον κόσμο της εργασίας και τις συνέπειες για τις δεξιότητες και την πολιτική για την αγορά εργασίας, στο πλαίσιο της Διυπουργικής Συνόδου του ΟΟΣΑ για το Μέλλον της Εργασίας,.
Την Παρασκευή , οι υπουργοί Απασχόλησης και Εργασίας από περισσότερες από 40 χώρες μέλη του ΟΟΣΑ και χώρες - εταίρους θα συνεδριάσουν στην έδρα του Οργανισμού για να συζητήσουν τα θέματα αυτά, καθώς και τα διδάγματα από την οικονομική κρίση και τις σε εξέλιξη αλλαγές στον κόσμο της εργασίας που είναι αποτέλεσμα των δημογραφικών μεταβολών, της τεχνολογικής αλλαγής και της παγκοσμιοποίησης.
Είναι η ημέρα που κεντρικός ομιλητής σε δημόσια εκδήλωση που διοργανώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα της Γαλλίας στο πλαίσιο του Ετήσιου Εθνικού του Συνεδρίου, θα είναι ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος παράλληλα θα έχει διμερείς συναντήσεις με τις δύο ομολόγους του Υπουργούς της Γαλλίας Myriam Εl Khomri αρμόδια για θέματα Εργασίας, Απασχόλησης, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Κοινωνικού Διαλόγου και Marisol Touraine, αρμόδια για θέματα Υγείας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Δικαιωμάτων των Γυναικών, της Γερμανίας Andrea Nahles, τον ομόλογο του της Πορτογαλίας Jose Vieira da Silva και τον Διευθυντή Απασχόλησης και Κοινωνικών θεμάτων του ΟΟΣΑ κ. Stefano Scarpetta.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …