Διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ

TROFIMA1
Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου με κοτόπουλο, ξεκινά από την κοινωνική σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων με επικεφαλής εταίρο το Δήμο Ιωαννιτών, η πρώτη διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».
Η διανομή θα γίνει σε 17 σημεία:
Για το Δήμο Ιωαννιτών ορίστηκαν 8 σημεία διανομής σε Πέραμα, Πεδινή, Κατσικά, Ανατολή, στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού, στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας, στον Ιερό Ναό Περιβλέπτου και στο ΚΕΠΑΒΙ.
Για το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων η διανομή θα γίνει σε δύο σημεία, σε Πράμαντα και Καλέντζι. Για το Δήμο Δωδώνης η διανομή θα γίνει σε δύο σημεία, σε Αγία Κυριακή και Δερβίζιανα.
Για το Δήμο Ζαγορίου το σημείο διανομή είναι στους Μηλιωτάδες.
Για το Δήμο Ζίτσας το σημείο διανομή είναι στην Ελεούσα.
Για το Δήμο Κόνιτσας το σημείο διανομή είναι στην Κόνιτσα.
Για το Δήμο Μετσόβου το σημείο διανομής είναι στο Μέτσοβο.
Για το Δήμο Πωγωνίου το σημείο διανομής είναι στο Καλπάκι.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜ.Κ.Α. του.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …