Τη σκότωσε με χτυπήματα, ενώ τα παιδιά ήταν στο διπλανό δωμάτιο!(VIDEO&ΦΩΤΟ)(ΝΕΟ)

be3e18c95916007c346ee2e8d45534db

Νεότερη Ενημέρωση 15.41

Σε πνιγμονή, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας νεκροτομής, ο θάνατος της 37χρονης Ανθής από το Βελβεντό, που φέρει και κάταγμα στο κρανίο, πιθανότατα λόγω χτυπήματος από τον σύζυγό της και δράστη της δολοφονίας.

Επίσης εντοπίστηκαν και εκχυμώσεις κοντά στα μάτια της 37χρονης, επίσης πιθανότατα λόγω χτυπημάτων.

590_0fd33f4468bbe1f6c91cc180cb88930c

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εντωμεταξύ, δεν φαίνεται να προκύπτει από τα μέχρι σήμερα στοιχεία, εμπλοκή του πατέρα του 40χρονου δράστη στη δολοφονία της 37χρονης.

Στο χρονικό της τραγικής υπόθεσης αναφέρθηκε ο Γενικός Περιφερειακός  Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας ταξίαρχος Δημοσθένης Χρήστου, στη συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε.


Ο Ταξίαρχος εξήγησε ότι το Σάββατο το ζευγάρι λογομάχησε και ο 40χρονος σύζυγος την έπνιξε, καθώς η ίδια ήθελε να πάρει τα παιδιά και να φύγει. "Δεν φαίνεται να υπάρχουν συνεργοί στην υπόθεση, ενώ το θύμα είχε αμυχές στο πρόσωπο και σημάδια ότι έφερε αντίσταση", σημείωσε.

Νεότερη Ενημέρωση 14 Ιαν 2016 @ 08:30

Μέσω  της σελίδα της στο facebook, η δολοφονημένη μητέρα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, άφηνε δείγματα, ότι περνά δύσκολες ώρες στο σπίτι της, αναρτώντας τον προβληματισμό της, ενώ οι κάτοικοι μάλλον περίμεναν την τραγική εξέλιξη, λόγω των συχνών άσχημων καυγάδων του ζευγαριού.

Με αυτό τον τρόπο "έντυσε" τη σελίδα της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται από τα μηνύματα και τις φωτογραφίες, είχε βάλει στόχο να γυμναστεί για να αποκτήσει ένα δυνατό σώμα.

Τον περασμένο Νοέμβριο ρωτούσε, εμμέσως, με μήνυμά της στο facebook: "εγώ είμαι τρελός ή όλοι οι άλλοι;" Ακόμα και αυτές οι σημειώσεις στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν έμεναν αναπάντητες από τον σύζυγό της που φαίνεται ότι την παρακολουθήσε ασταμάτητα. Έτσι στο post που η Ανθή ρωτούσε αν "είναι τρελή αυτή ή όλοι οι άλλοι" , σχολιάζει και ο σύζυγός της, με την παρατήρηση: "η ίδια απορία όμως!!!!"

Τους τελευταίους μήνες η Ανθή Λινάρδου είχε σταματήσει τη συχνή ενημέρωση της σελίδας της. Όμως δεν είχαν σταματήσει οι φήμες στην τοπική κοινωνία του Βελβεντού για τα προβλήματα της οικογένειας και τους έντονους καυγάδες του ζευγαριού. Η τραγική κατάληξη της υπόθεσης κάθε άλλο παρά αιφνιδίασε ανθρώπους που άκουγαν τα σχεδόν καθημερινά επεισόδια. Ωστόσο για την 37χρονη γυναίκα ήταν αργά.

6cd80e19fd5dc8PATRATIORA

Στο κομμάτι του χωραφιού των 10 στρεμμάτων του συζυκτόνου, που όργωσε με το τρακτέρ του, για να εξαφανίσει τα ίχνη της αποτρόπαιης δολοφονίας, έγινε και η σύλληψη του δράστη Τάσο Τσιουχάρα, που προέβαλλε σθεναρή αντίσταση αν και μερικά δευτερόλεπτα πριν οι αστυνομικοί, είχαν αντικρύσει το άψυχο κορμί της γυναίκας, όπως φαίνεται στο βίντεο του kozanimedia.gr.

Νεότερη Ενημέρωση 23.25

Ψυχρό και αμετανόητο χαρακτηρίζουν οι αρχές τον 40χρονο που στραγγάλισε την 37χρονη σύζυγο του στο σπίτι τους στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την ομολογία του ο δράστης δήλωσε με παγωμένο βλέμμα «την έπνιξα, ας κάνω και ισόβια».


Αρκετοί κάτοικοι του Βελβεντού Κοζάνης έχουν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ώρες έξω από το σπίτι όπου η 37χρονη βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του άνδρα της το βράδυ του Σαββάτου. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων.

Μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κοζάνης, μίλησαν για τη στιγμή που εντόπισαν τη σορό της αδικοχαμένης Aνθής Λινάρδου, στο  χωράφι.


Νεότερη Ενημέρωση 17.55

Εμφανιζόταν συντετριμμένος και την αναζητούσε με λατρεία, ενώ ήταν αυτός που της είχε αφαιρέσει τη ζωή.
Ο ίδιος έχει συλληφθεί και κατά την ανάκρισή του υποστήριξε ότι μάλωσαν επειδή εκείνη ήθελε να χωρίσουν, την έπνιξε και την έθαψε στο χωράφι.

37xronikozani_424630670
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι του είπαν ότι είχε εξωσυζυγική σχέση.

'Αφησε πίσω της τρία ανήλικα παιδιά. Η μητέρα νεκρή και ο πατέρας στη φυλακή.

thammeni-se-xwra-to-suzugou-tis-brethike-i-37xroni

Αρχική Ενημέρωση 16.08

Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, η οποία από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, θεωρούνταν αγνοούμενη από το σπίτι της στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η Αστυνομία εντόπισε νεκρή την μητέρα τριών παιδιών σε χωράφι όπου λίγη ώρα νωρίτερα ξεκίνησαν έρευνες παρουσία του συζύγου και του πεθερού της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί έχουν περάσει χειροπέδες στον σύζυγό της.


Νωρίς το πρωί η Σήμανση βρέθηκε στο σπίτι της 37χρονης και πραγματοποίησε έρευνες. Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωήςαπό το περασμένο Σάββατο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …