Επαναπροκήρυξη θέσεων από τον ΟΑΕΔ

1420_oaed4
Σε επαναπροκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτικού και ειδικού εκπαιδευτικού επιστημονικού προσωπικού ειδικότητας ΠΕ Παιδαγωγών για την ΠΒΜ Λακκιάς Θεσ/κης για το Σχολ. Έτος 2015-2016 προχώρησε ο ΟΑΕΔ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του προγράμματος της Π.Β.Μ. (ΠΡΟΤΥΠΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ) ΛΑΚΚΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, μονάδα επαγγελματικής κατάρτισης εφήβων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (νοητική ανεπάρκεια και μαθησιακές δυσκολίες) σε ωρομίσθιο διδακτικό και ειδικό εκπαιδευτικό επιστημονικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για το σχολικό έτος 2015- 2016.
Όσοι ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να υποβάλουν αίτηση από την Παρασκευή 15-01-2016 έως την Δευτέρα 25-01-2016 με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στην Γραμματεία της παραπάνω Σχολής για την δημιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής ωρομισθίου εκπαιδευτικού και ειδικού εκπαιδευτικού επιστημονικού προσωπικού όπως αυτό ορίζεται παραπάνω, για την κάλυψη των κάτωθι κλάδων και ειδικοτήτων.
Οι πίνακες θα ισχύουν για ολόκληρο το σχολικό έτος 2015-2016 και θα αφορούν την ΠΒΜ ΟΑΕΔ Λακκιάς και θα καλύψουν τις ειδικότητες:
1) ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΜΩΝ.
2) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΜΩΝ.
3) ΚΟΠΤΙΚΗΣ- ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΜΩΝ.
4) ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙΜΩΝ.
5) ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΚΗΣΙΜΩΝ.
Η αποστολή των αιτήσεων θα πρέπει να γίνει μόνο ταχυδρομικώς ( συστημένο ή με ταχυμεταφορά) από τον/την υποψήφιο/α.(Δ/νση: Λακκιά Βασιλικών Θεσσαλονίκης T.K. 570 06, Θεσσαλονίκη). Περαιτέρω πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητούνται από την Προκήρυξη, δίνονται στην ΠΒΜ ΟΑΕΔ Λακκιάς (πληρ: Δ/νση: ΟΑΕΔ ΠΒΜ Λακκιάς Βασιλικών T.K. 570 06, Θεσσαλονίκη, τηλ: 23960.23201 - 22720-22771). Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ( μη προσέλευσης μαθητών κτλ) δεν είναι δυνατή η λειτουργία των παραπάνω ειδικοτήτων, ο ΟΑΕΔ δεν υποχρεώνεται να προσλάβει υποψηφίους αυτών των ειδικοτήτων.
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
1. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
2. Να μην έχουν καταδικασθεί για κακούργημα ή πλημμέλημα όπως ο Νόμος προβλέπει.
3. Να μην είναι υπόδικοι
4. Να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα.
5. Να μην έχουν απολυθεί από τη θέση Δημοσίου υπαλλήλου ή Ν.Π.Δ. Δ.
6. Να μην υφίσταται στο πρόσωπό τους λόγοι αποκλεισμού από τη διαδικασία επιλογής σύμφωνα με την παρούσα προκήρυξη
7. Να έχουν τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα σύμφωνα με την παρούσα προκήρυξη
ΕΔΩ η προκήρυξη

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …