Πρωτοφανές για την Πάτρα: Αναβάλλεται η Έναρξη του Καρναβαλιού... λόγω καιρού!

karnabali-patra1

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στην Πάτρα, να αναβληθεί λόγω καιρού, η έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, που δημιουργεί μία και σημαντική απορία... Δηλαδή αν έχει και φέτος καταιγίδα στην μεγάλη παρέλαση θα την αναβάλλουμε;

Πόσες τελετής έναρξης ή εκδηλώσεις λήξης του Παρινού καρναβαλιού, έχουν διεξαχθεί με βροχή;

Πάντως φέτος αποτελεί πρωτοτυπία και μάλιστα πολύ δυσάρεστη, η απόφαση της δημοτικής αρχής, να ανακοινώσει νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, τελετή έναρξης του θεσμού και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 23 Ιανουαρίου, λόγω του σήματος που έχει σταλεί από την ΕΜΥ, για βροχές και καταιγίδες.

«Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε την έναρξη με τον καιρό που θα κάνει το Σάββατο, γιατί και τα χρήματα που θα δαπανηθούν, ανάλογα και με τις συνθήκες που επικρατούν στα οικονομικά, είναι πολλά. Το Δ.Σ. έλαβε με ομοφωνία την παραπάνω απόφαση», δήλωσε ο πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκος Χρυσοβιτσάνος.

Οι καταστηματάρχες

Αναστάτωση έχει προκαλέσει  στους καταστηματάρχες εστίασης της Πάτρας, η αναβολή της τελετής έναρξης του Καρναβαλιού, η οποία είχε προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο 16 Ιανουαρίου, λόγω αναμενόμενης κακοκαιρίας, παρότι η βραδιά αποτελεί μια καλή αφορμή  για έξοδο και ξεφάντωμα.

Ήδη, πολλά μαγαζιά είχαν προγραμματίσει καρναβαλικά πάρτι για το βράδυ του Σαββάτου κι  είχαν στήσει μάλιστα καρναβαλικά σχέδια με τις ανάλογες διαφημιστικές καμπάνιες, οργανώνοντας και ανάλογες προμήθειες ή/και προκαταβολές καλλιτεχνών. Parties, events και ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών τινάζονται στον αέρα, μετά την αναβολή της έναρξης, λόγω πιθανής κακοκαιρίας!

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …