Τσίπρας-Μητσοτάκης: Κοκορομαχίες....(VIDEO)

tsipras-mitsotakis

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, εξαπέλυσε το βήμα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας:

"Ο κ.Μητσοτάκης διεκδίκησε την προεδρία ως μέγας μεταρρυθμιστής και εκσυγχρονιστής, ήταν εκείνος που έχοντας μία καίρια θέση στην κυβέρνηση Σαμαρά, έχοντας την ευθύνη του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπήρξε ο πιο πιστός συνεχιστής των χειρότερων παραδόσεων του σκληρού κομματικού κράτους.

Στη θητεία του ως υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά, ήταν εκείνος που με μία διάταξη καθαίρεσε το σύνολο των προϊσταμένων της δημόσιας διοίκησης, προκειμένου να διορίσει με διαδικασίες μη διαφανείς, μη ανοιχτές, μη αντικειμενικές, αυτούς που ο ίδιος επέλεξε."


Αναλόγου ύφους ήταν και η απάντηση του νέου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, που  κατηγόρησε την κυβέρνηση  ότι «από τη μια τσακίζει τους νέους συνταξιούχους τους νέους εργαζόμενους και από την άλλη φροντίζει τον κομματικό στρατό, τους συγγενείς που όχι μόνο διορίζει στο Δημόσιο αλλά και τους δίνει αυξήσεις. Αυτό είναι το κοινωνικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ; Οι κολλητοί του σήμερα ως εκδίκηση του κολλητούς τους χθες;

Άκουσα τον κ. πρωθυπουργό πριν έρθω εδώ να αναφέρεται στη δική μου θητεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Χρειάζεται πολύ θράσος ο πρωθυπουργός που κάνει κομματικούς διορισμούς στο Δημόσιο να αμφισβητεί την προσήλωση τη δικιά μου στην έννοιά της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης. Θα καλούσα τους συμβούλους τους να τον ενημερώσουν για το έργο που επιτέλεσα στο υπουργείο μου».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …