ΔΕΗ Μεγαλόπολης: Καινούργιο πακέτο προσλήψεων

deh4_01425572467
Ο Κλάδος ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α' της ΔΕΗ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη δύο (2) έκτακτων ημερομίσθιων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών - παροδικών αναγκών του Σταθμού.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά με την υποβολή της Αίτησης :
1. Πιστοποιητικό Δήμου για την εντοπιότητα του αιτούντος, με επακριβή προσδιορισμό της Δημοτικής ή της Τοπικής Κοινότητας αυτού.
2. Βεβαίωση ΟΑΕΔ για τον προσδιορισμό του χρονικού διαστήματος ανεργίας του αιτούντος.
3. Πιστοποιητικά αρμόδιων φορέων από τα οποία θα προκύπτει η οικογενειακή και κοινωνική κατάσταση του υποψηφίου (άγαμος, έγγαμος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειάς του κ.λ.π.).
4. Βεβαίωση προηγούμενης εμπειρίας στη ΔΕΗ εντός της τελευταίας τριετίας.
5. φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν έως 19.01.2016 και ώρα 13:00 μ.μ. στη Γραμματεία του Κλάδου ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α', την ειδική έντυπη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση.
Σημειώνεται ότι απαγορεύεται η επαναπρόσληψη ατόμων που έχουν απασχοληθεί στο παρελθόν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), πριν παρέλθουν 12 μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησής τους στη ΔΕΗ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …