Δημοσιογράφους ζητά η deutsche welle

0,,15688210_303,00

Η Deutsche Welle αναζητά δημοσιογράφους και γνωστοποιεί πως οι επόμενες περίοδοι άσκησης θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο του 2016.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέσω του ηλεκτρονικού μας συστήματος εφαρμογής από Ιανουάριος 11 - Φεβρουάριος 29, 2016.

Οι αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή.
Ψάχνουμε για νέους από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για μια ολοκληρωμένη, εξαιρετικής ποιότητας πρόγραμμα δημοσιογραφίας με διεθνή ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εμπειρία δημοσιογραφία ή να είναι παθιασμένοι με την αλλαγή στη δημοσιογραφία από την τεχνολογία / ΤΠ, την οικονομία ή τις επιστήμες. Ψάχνουμε για ανοιχτόμυαλους ανθρώπους γεμάτο δημιουργικές ιδέες.

Το πρόγραμμα καλύπτει το φάσμα των δεξιοτήτων ένας δημοσιογράφος των μελλοντικών αναγκών: Τηλεόραση μετριοπάθεια, αφήγηση των πολυμέσων, της δημοσιογραφίας των δεδομένων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της εικονικής πραγματικότητας - σε σεμινάρια, εργαστήρια και φυσικά το DW γραφεία συντακτικές και γραφείο ανταποκριτή μας στην Ουάσιγκτον, Μόσχα και τις Βρυξέλλες.

Οι DW εκπαιδευτές που ασχολούνται με τη μακροπρόθεσμη καινοτόμες, διεθνή προγράμματα και έχουν τιμηθεί τα τελευταία χρόνια με το Βραβείο Δημοσιογραφίας του CNN και το Βραβείο Grimme.
Για τον δίγλωσσο DW άσκησης ψάχνουμε για:
• αγγλική ως μητρική γλώσσα, με καλή γνώση της γερμανικής
• γερμανική μητρική τους γλώσσα, με άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας
• Μητρική γλώσσα μιας άλλης γλώσσας DW πρόγραμμα με μια καλή, καλή γνώση τόσο αγγλικά και τα γερμανικά.
Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να έχουν ολοκληρώσει ένα πανεπιστήμιο ή κολέγιο πτυχίο ή μαθητείας.
ΕΔΩ τα στοιχεία

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κώστας Σιδηρόπουλος αντικαθιστά τον Παπανώτα

Η μητέρα του ανήρτησε σήμερα στο Facebook ευχές για την υποψηφιότητά του γιου της και …