?omb threat at the Ministry for Finance,Athens, on 28 May, 2014 / ?????????? ??? ????? ??? ????????? ???????????,?????, ???? 28 ?????, 2015

Εξετάσεις προαγωγής 63 ανθυπαστυνόμων

?omb threat at the Ministry for Finance,Athens, on 28 May, 2014 / ?????????? ??? ????? ??? ????????? ???????????,?????, ???? 28 ?????, 2015

Προκήρυξη Εξετάσεων για την εισαγωγή 63 ανθυπαστυνόμων γενικών καθηκόντων στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2016 – 2017.

Τόπος και χρόνος διενέργειας των εξετάσεων.

α) Οι εισιτήριες εξετάσεις θα διενεργηθούν για όλους τους υποψηφίους από 21/05/2016 έως και 23/05/2016 στην Αθήνα και στη Βέροια, με μέριμνα και ευθύνη της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, υπό την εποπτεία και γενική ευθύνη του Γενικού Επόπτη Εξετάσεων και το συντονισμό της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων/Α.Ε.Α., σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα το οποίο παρατίθεται στο συνημμένο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.

β) Επισημαίνεται ότι, στη Βέροια θα διαγωνισθούν όλοι οι υποψήφιοι των Υπηρεσιών που υπηρετούν στις Περιφέρειες της Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης και όσοι επιθυμούν από αυτούς που υπηρετούν στην Περιφέρεια της Ηπείρου και των νήσων Κέρκυρας, Λευκάδας και Λήμνου.

Συμμετοχή στις εξετάσεις – Δικαιολογητικά.

α) Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις της παρ. 1 εδάφ. α΄ της παρούσας και επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, πρέπει να υποβάλουν στις Υπηρεσίες τους, επιπέδου τουλάχιστον Αστυνομικού Τμήματος, μέχρι την 22/02/2016, Αίτηση – Δήλωση συμμετοχής, η οποία να συνταχθεί σύμφωνα με το προσαρτημένο υπόδειγμα «Α΄». Στην ίδια αίτηση δηλώνουν επίσης την επιθυμία τους να διαγωνισθούν σε μία ή περισσότερες από τις προς διαγωνισμό ξένες γλώσσες: αγγλική, γαλλική, γερμανική ή ιταλική.

β) Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις της παρ. 1 εδάφ. β΄ της παρούσας και επιθυμούν να εισαχθούν στο Τ.Ε.Μ.Α. (προαχθέντες επ’ ανδραγαθία ή ως αθλητές στο βαθμό του υπαστυνόμου Β΄), κατά την πρώτη μετά την προαγωγή τους εκπαιδευτική περίοδο, πρέπει να υποβάλουν στις Υπηρεσίες τους, στον προαναφερόμενο χρόνο (22/02/2016).

 Προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις.

α) Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις για την εισαγωγή στο Τ.Ε.Μ.Α., της εκπαιδευτικής περιόδου 2016 – 2017, έχουν οι ανθυπαστυνόμοι γενικών καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, που προέρχονται από αρχιφύλακες οι οποίοι προήχθησαν στο βαθμό τους κατόπιν προαγωγικών εξετάσεων και πληρούν τις εξής προϋποθέσεις: (i) Έχουν συμπληρώσει αφενός τρία (3) έτη στο βαθμό τους, αφετέρου το τριακοστό δεύτερο (32ο) έτος της ηλικίας τους και δεν υπερβαίνουν το τεσσαρακοστό όγδοο (48ο) έτος, κατά την 31η Δεκεμβρίου τρέχοντος έτους.

Επομένως, στις παρούσες εξετάσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ανθυπαστυνόμοι οι οποίοι αφενός μεν έχουν προαχθεί στο βαθμό τους προγενέστερα της 31/12/2013, αφετέρου δε έχουν γεννηθεί μεταξύ του χρονικού διαστήματος από 01/01/1969 έως και την 31/12/1984.

(ii) Έχουν ευμενή πρόταση των ιεραρχικά προϊσταμένων τους, από την οποία να προκύπτει ότι συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα προσόντα και διαγωγή.

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …