Εταιρεία γάλακτος ζητά προσωπικό

3D_Printing_Jobs
Ανοιχτές θέσεις εργασίας ανακοίνωσε η ΜΕΒΓΑΛ, που έχουν ως εξής:
Export Area Sales Manager
Στο πλαίσιο της ανάπτυξής μας, αναζητείται για να ενταχθεί στην δραστήρια ομάδα των ανθρώπων της Διεύθυνσης Εξαγωγών στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης:

Export Area Sales Manager

Περιγραφή Αρμοδιοτήτων:
Αναφέρεται στον Διευθυντή Εξαγωγών. Είναι υπεύθυνος για την παρακολούθηση και την ανάπτυξη των πωλήσεων στις χώρες ευθύνης του τις οποίες επισκέπτεται τακτικά. Στα πλαίσια αυτά συμμετέχει στην χάραξη του πλάνου πωλήσεων και συντονίζει, παρακολουθεί και κατευθύνει τις απαραίτητες ενέργειες για την προώθηση των προϊόντων στις χώρες ευθύνης του και την άρτια εκπροσώπηση της εταιρείας στο εξωτερικό.

Προσόντα Υποψηφίου
Είναι πτυχιούχος Α.Ε.Ι., κατά προτίμηση οικονομικής κατεύθυνσης, χειρίζεται άριστα Η/Υ, είναι πολύ καλός γνώστης της Αγγλικής Γλώσσας με επιθυμητή μια δεύτερη ξένη γλώσσα και με προϋπηρεσία τουλάχιστον 3-5 ετών στον τομέα των εξαγωγών καταναλωτικών προϊόντων – τροφίμων (FMCG). Διαθέτει ομαδικό πνεύμα, άριστες οργανωτικές και επικοινωνιακές ικανότητες και ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Προσφέρουμε ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και παροχών, ένα δυναμικό, δημιουργικό και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης.

Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, έως την Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, μέσω e-mail: hr@mevgal.gr ή μέσω της ιστοσελίδας μας: www.mevgal.gr

Πρακτική Άσκηση

Η ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., στα πλαίσια της συνεργασίας της με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας ενημερώνει ότι δέχεται σπουδαστές Τ.Ε.Ι, Ι.Ε.Κ. και Α.Ε.Ι για Πρακτική Άσκηση στους τομείς:

  • Marketing (Αθήνα)
  • Εξαγωγές (Κουφάλια-Θεσσαλονίκης)
  • Οικονομικών (Κουφάλια-Θεσσαλονίκης)

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω e-mail: hr@mevgal.gr με την ένδειξη ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.

Πρακτική Άσκηση: Marketing trainee/Αθήνα 
Στο πλαίσιο της υποχρεωτικής Πρακτικής Άσκησης των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αναζητούμε ένα ικανό άτομο που πιστεύει στην ομαδικότητα, την επικοινωνία και τη δημιουργική εργασία για να συνεργαστεί με την δραστήρια ομάδα των ανθρώπων της Διεύθυνσης Marketing στην Αθήνα για μια χρονική περίοδο έξι (6) μηνών.

Προφίλ υποψηφίου:

  • Φοιτητής ΤΕΙ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Marketing
  • Καλή γνώση Αγγλικών
  • Καλή γνώση χειρισμού προγραμμάτων Η/Υ

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν το Βιογραφικό τους σημείωμα στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω e-mail: hr@mevgal.gr με τίτλο MARKETING trainee.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …