ΠΝΠ για τη διπλή εξεταστική για τους επί πτυχίω φοιτητές

φοιτητες

Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στις 30-12-2015 (ΦΕΚ Α' 184/30-12-2015), δίνει το υπουργείο Παιδείας, τη δυνατότητα της διπλής εξεταστικής στους προπτυχιακούς φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει την κανονική τους φοίτηση.

Ο δικαιολογητικός λόγος της διάταξης αυτής, που περιλήφθηκε στην παραπάνω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ήταν, «δεδομένης της υφιστάμενης οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας, να διευκολυνθούν οι φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις, στην περάτωση των σπουδών τους και κατά συνέπεια στην απόκτηση του πτυχίου τους», όπως αναφέρει το υπουργείο.

Έτσι, οι φοιτητές επί πτυχίω, θα εξεταστούν στις εξεταστικές περιόδου του χειμερινού και του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016, σε όλα τα μαθήματα που όφειλαν, ανεξαρτήτως εάν αυτά διδάσκονταν στο χειμερινό ή εαρινό εξάμηνο.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …