Σύνταξη "ΓΙΟΚ" για τους οφειλέτες στα ασφαλιστικά ταμεία!!!

asfalisi-telos-6-728

Δεν θα λάβουν σύνταξη όσοι έχουν οφειλές στα ταμεία, με τα ποσά να αγγίζουν τα 15.000 ευρώ σε όλα τα ταμεία, πλην του ΟΑΕΕ που εκεί το ποσό θα ανέρχεται από 20.000ο ευρώ και άνω και του ΟΓΑ που εξαιρείται.

Μάλιστα, δεν υπάρχει δυνατότητα παρακράτησης σε 40 δόσεις των οφειλών αυτών από την «υπό έκδοση» σύνταξη, ακόμη κι αν αυτή προκύπτει με διαδοχική ασφάλιση.

Αυτό ορίζει η εγκύκλιος που εξέδωσε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τ. Πετρόπουλος και η οποία προβλέπει την επαναφορά των χαμηλότερων ορίων που ισχύουν, με βάση σχετικό νόμο, από τις 17 Οκτωβρίου του 2015, ενώ καθιερώνει τα όρια που ισχύουν για εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης που υποβλήθηκαν μετά τις 17 Οκτωβρίου 2015.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok για την επιστολική ψήφο

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες Με νέο …