Αποφασίστηκε η πρόσληψη 1.023 αναπληρωτών και ωρομίσθιων για ένα 5μηνο

kathigitis_571864941
Την απόφαση για την πρόσληψη 1.023 αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, έλαβε το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ικανοποιώντας το ανάλογο αίτημα που είχε καταθέσει το υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Η δαπάνη για την πρόσληψή τους θα καλυφθεί από συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα με τίτλο «Ενισχυτική Διδασκαλία στη Β΄/θμια Εκπαίδευση και βαρύνει τον Προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Οι εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν με πεντάμηνη σύμβαση εργασίας, έως το τέλος της σχολικής χρονιάς, ώστε να καλυφθεί μέρος των κενών σε διδακτικό προσωπικό.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΕΒ - Παπαλεξόπουλος: Δεν θα διεκδικήσει τρίτη θητεία ο Πρόεδρος του ΔΣ

Ο κ. Παπαλεξόπουλος και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ, κ. Ευθύμιος Βιδάλης, ανακοίνωσαν …