Ετήσια πρόσληψη 2 εργαζομένων

ergasia-nea-620x320
Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, που εδρεύει στην Αθήνα, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου, δωδεκάμηνης διάρκειας, συνολικά δύο (2) ατόμων ως εξής:
-1ΠΕ (2016/ΕΕ01) (Ανάπτυξη εφαρμογών διαχείρισης, μετάπτωσης και παρουσίασης δεδομένων και υποστηρικτικών λειτουργιών για τις ανάγκες χρηματοδοτούμενων έργων του ΕΚΤ).
-1ΠΕ (2016/ΕΕ02) (Έλεγχος, διαχείριση και υποστήριξη σε επίπεδο λογισμικού συστημάτων των
εξυπηρετητών ανάπτυξης και δοκιμαστικής λειτουργίας των υπηρεσιών των χρηματοδοτούμενων έργων του ΕΚΤ).
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 18 - 01-2016.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/643Γ469ΗΕΠ-1ΛΤ/document
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση (διαθέσιμη στους δικτυακούς τόπους του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης ttp://www.ekt.gr/news/tenders και http://www.epset.gr/el/Press-Center/Announcements) με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αναφέρει η προκήρυξη κατά προτίμηση ηλεκτρονικά online και υποβάλλεται, αφού εισαχθούν ως συνημμένα αρχεία:
α. το βιογραφικό σημείωμα και
β. η υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από τον υποψήφιο είτε σαρωμένη ολόκληρη σε μορφή
pdf ή jpg είτε σε μορφή αρχείου επεξεργαστή κειμένου (.odt ή .doc/.docx) με ενσωματωμένη σαρωμένη υπογραφή.
Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπεριλάβουν στο φάκελο την
αίτηση, την υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση και το βιογραφικό σημείωμα σε έντυπη καιηλεκτρονική μορφή (CD).
Αιτήσεις οι οποίες δεν συνοδεύονται από το βιογραφικό σημείωμα και την υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου δεν εξετάζονται.
Πληροφορίες στο τηλ.: 210 7273900, (κ. Β. Καλαϊτζή ώρες 11.00π.μ.-14.00μ.μ., Λ. Βασ.Κωνσταντίνου 48, 6ος όροφος, Τ.Κ. 116 35, Αθήνα).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …