Μέσω Google Maps η πρόβλεψη του προορισμού σας

Google maps

Τη νέα έκδοση της εφαρμογής Google Maps για Android και αργότερα και για iOS συσκευές η οποία θα μπορεί να προβλέπει τον προορισμό του χρήστη, ενώ οδηγεί και θα του προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες, ετοιμάζει η Google.

Για την ώρα η νέα έκδοση των χαρτών της Google με το Driving Mode, είναι σε δοκιμαστική έκδοση και όσοι το έχουν δοκιμάσει έχουν μερικές δυσκολίες με τις ρυθμίσεις του πράγμα που ίσως διορθωθεί όταν κυκλοφορήσει στην τελική του έκδοση.

Η νέα λειτουργία που θα έρθει με τη νέα έκδοση της εφαρμογής Google Maps θα ονομάζεται “Driving Mode” και υπόσχεται, όταν είναι ενεργοποιημένο, να μαντέψει τον προορισμό του χρήστη με βάση τις αναζητήσεις του και ιστορικό τοποθεσιών του και στη συνέχεια θα του δίνει πληροφορίες για την κίνηση και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Υψηλοί τόνοι στην πρώτη συζήτηση για το νέο δικαστικό χάρτη

Επίθεση Γιώργου Φλωρίδη σε ΠΑΣΟΚ - Κριτική από την αντιπολίτευση Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο …