Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της 33χρονης(VIDEO)

ANTHIKOZANI

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο σύζυγος της Ανθής Λινάρδου από το Βελβεντό Κοζάνης, ο οποίος ομολόγησε ότι την δολοφόνησε, αφού πρώτα την χτύπησε άγρια. Ο Τ.Τ. πέρασε σήμερα το κατώφλι του ανακριτή και μετά την τρίωρη απολογία του θα οδηγηθεί στη φυλακή. Παραμένει άγνωστο ακόμη σε ποια φυλακή θα οδηγθεί.

Ο 40χρονος δεν κατάφερε να πείσει ότι είναι μετανιωμένος και έτσι κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Εναντίον του Τ.Τ. έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, περιύβριση μνήμης νεκρού και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 40χρονου Άδωνη Κουλιούφα ο 40χρονος είναι μετανιωμένος και έχει καταλάβει ό,τι ακριβώς έχει συμβεί. Σκότωσε τη σύζυγό του εν βρασμώ ψυχής επειδή δεν μπορούσε να αντέξει την απόφαση της να πάρει τα παιδιά και να φύγει. «Αυτό αποδεικνύει και τον παθιασμένο του έρωτα» λέει, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος και επισημαίνει ότι ακόμα και τώρα ο 40χρονος υποστηρίζει ότι έχει συναισθήματα για τη γυναίκα του.

Η κηδεία της 37χρονης, θα γίνει τη Δευτέρα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει μέσα στον Ιερό Ναό του κοιμητηρίου στο Σχιστό και θα ακολουθήσει η ταφή.

Σοκαρισμένοι και οι γονείς του δράστη. «Ντρέπομαι για το κακό που έκανε ο γιος μου» ανέφερε η μητέρα του, και συνέχισε: «Δεν ήθελε να την αφήσει να φύγει. Αλλά δεν σκέφτηκε ούτε τα παιδιά».

Από την πλευρά του, ο πατέρας του ανέφερε ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί. «Δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω. Αυτό που έκανε δεν το ανέχομαι, δεν το συγχωρώ» είπε, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο γιος του δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Με προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου, η επιμέλεια των τριών παιδιών της άτυχης Ανθής δίνεται στην μητέρα της μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου όταν και θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στη Γαλλία στο πλαίσιο έρευνας για χρηματοδότηση PKK

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση κατά της τρομοκρατίας (Sdat) και το OCRGDF (Κεντρικό Γραφείο …