Τετάρτη θα οριστεί το πλαφόν για την επιβάρυνση από φόρους και εισφορές

eforia_elegxos2

Το πλαφόν για τη συνολική επιβάρυνση για φόρους και εισφορές, θα βγάλει την Τετάρτη η αρμόδια τεχνική επιτροπή, έχοντας λάβει υπόψιν της την κυβερνητική εντολή να μην υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου.

"Οι νέοι επαγγελματίες και επιστήμονες θα έχουν στην αφετηρία της ασφάλισής του θα έχουν ένα πολύ χαμηλότερο ποσό να καταβάλλουν μέχρι να σταθούν στα πόδια τους", τόνισε στο "MEGA", σημειώνοντας ότι "όλα τα δεδομένα και τα μέτρα θα αποτιμηθούν".

Ωστόσο ανέφερε πως "είναι ένα δίκαιο σύστημα, το οποίο ζητούσαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες να εισαχθεί στην κοινωνική ασφάλιση, σύνδεση εισφορών με το καθαρό εισόδημα".

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στίγκας: Επειδή υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν συντασσόμαστε με την πρόταση μομφής

Ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών" αφού τόνισε ότι το κόμμα του «αποδοκιμάζει και καταδικάζει την αντιλαϊκή …