Σε απεργία την Κυριακή καλεί τα μέλη της η ΟΙΥΕ

920κυριακη-1_3
Και πάλι με 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε στον κλάδο του εμπορίου, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, θα υλοποιηθεί το Κυριακάτικο άνοιγμα της αγοράς στις 17/1/2016, , στο οποίο αντιδρά η Ομοσπονδία.
«Η μεγάλη πλειοψηφία των εμποροϋπαλλήλων αναγκάζεται να εργάζεται και τις Κυριακές, τις περισσότερες φορές χωρίς πρόσθετη αμοιβή ή ρεπό και να γίνεται λάστιχο στο βωμό της εξυπηρέτησης των πολυεθνικών ομίλων και των malls, που θέλουν την πλήρη απελευθέρωση της Κυριακής», τονίζει η ΟΙΥΕ, καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην απεργία.

«Οι εργαζόμενοι στο εμπόριο, αφού αναγκάστηκαν κατά τη διάρκεια των εορτών να εργαστούν τρεις συνεχείς Κυριακές, καλούνται να ξαναδουλέψουν για μια ακόμα Κυριακή στις 17 Γενάρη, με βάση το αντεργατικό – μνημονιακό νομοθέτημα του 2013 (Ν. 4177/13), το οποίο έχει αφήσει ανέγγιχτο, παρά τις δεσμεύσεις της και η κυβέρνηση», καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …