Σε εξέλιξη οι αιτήσεις δημοτικών προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ

386aitisi
Σε 100 προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατό (100) ατόμων για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προήλθαν από τις πλημμύρες, προχωρά ο Δήμος Φυλής.

Η επιλογή θα γίνει με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο Ν. 2190/1994 δηλαδή κριτήρια ΑΣΕΠ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν με τα λοιπά δικαιολογητικά, από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης και μέχρι δέκα (10) ημέρες μετά την ανάρτηση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πλατεία Ηρώων - Άνω Λιόσια Τ.Κ. 133.41, απευθύνοντάς την στο πρωτόκολλο του Δήμου Φυλής υπόψη κ. Σταυράκη Νικόλαου (τηλ. επικοινωνίας: 213-2042766).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Οι υποψήφιοι των ειδικοτήτων 1-12 πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση υποψηφίου
2. Βεβαίωση για χρόνο ανεργίας από τον ΟΑΕΔ
3. Φωτοτυπία ταυτότητας
4. Πιστοποιητικό γεννήσεως
5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
6. Τίτλοι σπουδών
7. Άδεια άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
8. Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας

9. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας

Υποβολή ένστασης από τους ενδιαφερόμενους δύναται να υποβληθεί στο Δήμο και στο ΑΣΕΠ, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων στο κατάστημα της οικείας υπηρεσίας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Διπλωματικές πηγές για Τουρκία: Απορρίποντας ΟΗΕ- UΝΕSCO, διαζύγιο με διεθνή νομιμότητα

Η Τουρκία απορρίπτοντας την δήλωση του Προέδρου του ΣΑ ΟΗΕ και της Επιτροπής Παγκόσμιας Πολιτιστικής …