Έως 22 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για Πανεπιστημιακούς καθηγητές

AGGELIA6_410004268

Η Γενική Συνέλευση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (με τη σύνθεση άρθρου 10 παρ.5 ν.4009/2011που προβλέπεται για τη Συνέλευση του Τμήματος) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην αριθ. 468/8-12-2015 συνεδρίασή της αποφάσισε την πρόσληψη διδακτικού-εκπαιδευτικού προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τη διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016:

-Σχεδιασμός της Προπόνησης με Αντιστάσεις (Ν162)

-Εργαστήριο Αθλητικής Απόδοσης (Ν148)

-Αθλητική Ψυχαγωγία και Αναψυχή (Ν044)

-Μαζική Άσκηση (Ν505)

Απαραίτητο τυπικό προσόν για την πρόσληψη των παραπάνω διδασκόντων είναι η κατοχή διδακτορικού διπλώματος σχετικού με το γνωστικό αντικείμενο των παραπάνω μαθημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος (Πανεπιστημιούπολη 69100 Κομοτηνή) το αργότερο μέχρι 22 Ιανουαρίου 2016. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από αντίγραφα τίτλων σπουδών των υποψηφίων, βιογραφικό σημείωμα και υπόμνημα για το εν γένει επιστημονικό τους έργο. Αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από ΑΕΙ του εξωτερικού, θα πρέπει να φέρουν τις νόμιμες θεωρήσεις και να συνοδεύονται από επίσημες μεταφράσεις καθώς και από την απόφαση ισοτιμίας. Τα αντίγραφα των τίτλων σπουδών δεν απαιτούνται προκειμένου για υποψηφίους που υπηρετούν ήδη ως μέλη ΔΕΠ σε άλλα ελληνικά ΑΕΙ.

Για κάθε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος (τηλ: 25310/39621).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

B. Ψάλτης - Alpha Bank: Δημιουργούμε μία τράπεζα εξωστρεφή

Ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και περαιτέρω ενίσχυση κερδοφορίας Μήνυμα αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας για την πορεία της …