Ένας νεκρός και ζημιές χιλιάδων ευρώ από την κακοκαιρία(VIDEO&ΦΩΤΟ)

πλημμυρες

Πλημμύρες και καταστροφές σε πολλές περιοχές της χώρας, προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που έχει επισκεφθεί την Ελλάδα, που μετρά ήδη ένα θάνατο.

Ένας νεκρός από την κακοκαιρία στις Σέρρες

Πρόκειται για 47χρονο οδηγό, το αυτοκίντο του οποίου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ρέματος  Κρουσοβίτη στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, τις νυχτερινές ώρες, με τους δύτες να τον ανασύρουν το απόγευμα της Κυριακής.

Ο άτυχος άνδρας, που καταγόταν από την περιοχή Χαρωπό, που βρίσκεται μόλις 1,5 χλμ από το Σιδηρόκαστρο, φαίνεται πως υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του και δεν δίστασε να διασχίσει το χείμαρρο Κρουσοβίτη, παρά την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή. Δυστυχώς, τα ορμητικά νερά παρέσυραν το αμάξι του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο στο ρέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν ένας βοσκός από την περιοχή, που πήγαινε να ταΐσει το κοπάδι του, είδε από μακριά το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα να επιπλέει μέσα στο χείμαρρο.

Εκτεταμένα είναι τα προβλήματα που προκλήθηκαν κυρίως στα δυτικά του νομού Ροδόπης, όπου υπερχείλισαν ποτάμια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή των οικισμών Παραδημής, Μεγάλου και Μικρού Κρανοβουνίου και Παγουρίων, που ανήκουν στον δήμο Κομοτηνής, όπου επιχειρούν από το πρωί οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας του δήμου Κομοτηνής και της αντιπεριφέρειας της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η κατάρρευση γέφυρας του Πηνειού στην Διάβα της Καλαμπάκας, κατασκευής του 1982, μαζί με ένα τεχνητό φράγμα.

ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

Ζημιές έχουν σημειωθεί στο παραλιακό μέτωπο των χωριών του Δήμου Ναυπλιέων, όπου επλήγησαν η Πλάκα Δρεπάνου και τα Ίρια, ενώ ζημιές σημειώθηκαν και στους Μύλους της Λέρνης, αλλά και στην Παραλιακή Ναυπλίου – Μύλων, μετά τη Νέα Κίο προς Μύλους, όπου η θάλασσα φούσκωσε και γέμισε το δρόμο με πέτρες και ξύλα κάνοντάς τον αδιάβατο, έως ότου συνεργεία σήμερα το πρωί απομάκρυναν τα φερτά υλικά.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …