ΔΩΡΕΑΝ μαστογραφίες για ανασφάλιστες

mastografia
Δωρεάν μαστογραφία, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες, στο Δήμος Αγίας Παρασκευής, μέχρι και τις 28 ιανουαρίου.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη από καρκίνο μαστού.
Οι γυναίκες που θα εξετασθούν πρέπει να είναι 40 – 69 ετών και να εμπίπτουν στα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια που απαιτούνται για τις ευπαθείς ομάδες, δηλαδή να είναι άπορες και ανασφάλιστες με ετήσιο εισόδημα έως 6.000 € ατομικό και 12.000 € οικογενειακό, προσαυξανόμενο κατά 1.000 € για κάθε παιδί.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε στ0 τηλέφωνo 210 6000998.
Πρόκειται για μία συνεργασία του Δήμου, με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι».
Οι μαστογραφίες θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, ώρα προσέλευσης 09.00, στο Κέντρο Μαστού, Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια, σε ειδικό ψηφιακό μαστογράφo.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …