Μεταλλωρύχοι: Ο Σκουρλέτης είναι ο Υπουργός της "Προπαγάνδας"

μεταλλωρυχοι

Απογοητευμένοι από την επίθεση που δέχθηκαν από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη, είναι οι εργαζόμενοι Μεταλλεία Κασσάνδρας, από την στιγμή που τον άκουσαν να τους κατηγορεί στις κάμερες, για «χαμένη ταξική συνείδηση», επειδή παλεύουν να μην μείνουν στο δρόμο, μιας και αυτοί δεν θα λάβουν βουλευτική αποζημίωση ούτε θα βρουν δουλειά.
Για αυτό απάντησαν με μία εξίσου σκληρή ανακοίνωση στην επίθεση που δέχθηκαν από τον υπουργό, μιλώντας για τον «Σκουρλέτη, τον υπουργό της προπαγάνδας».

«Σύμφωνα με τον κύριο Σκουρλέτη οι εργαζόμενοι στις Σκουριές έχουμε χάσει την ταξική μας συνείδηση.

Ο κύριος Σκουρλέτης τοποθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό στην ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος μόνο ή και στην ηγεσία κάποιου Υπουργείου Προπαγάνδας, για να μας μιλάει σήμερα που μας ξαναέβγαλε στο δρόμο 2.000 οικογένειες, με φράσεις βγαλμένες από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα;

Ο Υπουργός ΠΕΝ θα μάθει επιτέλους ότι είμαστε εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και όχι στις Σκουριές, οι οποίες είναι το ένα από τα τρία μεταλλεία τα οποία με τις αποφάσεις του κλείνει;»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …