Διανομή κρέατος σε δικαιούχους του ΤΕΒΑ

dianomi-trofimon
Στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Ζίτσας (ύστερα από την τηλεφωνική μας ειδοποίηση) μπορούν να προσέλθουν στο Δημαρχείο Ζίτσας, Λ. Ελευθερίας κι Ευκλείδη-Ελεούσα την Πέμπτη 21/01/2016 και ώρα 9.00 π.μ. – 14.00μ.μ. να παραλάβουν την ποσότητα κοτόπουλου (νωπό) που τους αντιστοιχεί.
Οι ωφελούμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους: την αίτηση για την Επισιτιστική Βοήθεια ή το βιβλιάριο κοινωνικής τους ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. του το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …