ΠΟΕ-ΟΤΑ: Παναττική στάση εργασίας την Πέμπτη

POE-OTA_aftodioikisi1-620x320

Στην «ασφαλιστική-συνταξιοδοτική απορρύθμιση που προτείνει η συγκυβέρνηση», αντιδρά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την προκήρυξη παναττική στάση εργασίας, από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος της πρωινής βάρδιας, για την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία τονίζει:

«Όσο συνεχίζεται η εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής και η αποπληρωμή του χρέους, τόσο τα δεινά, η δυστυχία και η εξαθλίωση θα επεκτείνεται για το λαό.

Σε περίπτωση ψήφισης της εκτρωματικής πρότασης της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν θα εξευμενιστούν οι δανειστές αλλά θα τους ανοίξει κι άλλο η όρεξη.

Η μαζική αντίδραση των εργαζομένων είναι ο καταλύτης για την ανατροπή των σχεδίων της κυβέρνησης και των θεσμών.»

Την Πέμπτη επίσης στις 12 το εμσημέρι η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα πραγματοποιήσει μηχανοκίνητη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη) και στη συνέχεια μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς θα αμφισβητήσουν το τεκμήριο

Του Χρυσόστομου Τσούφη Επτακόσιοι τριάντα πέντε χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και απασχολούμενοι θα φορολογηθούν για πρώτη …