Θέσεις εργασίας προκήρυξε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-jobs_offered

Με σύμβαση ορισμένου χρόνου σύμφωνα με το Π.Δ. 407/1980, θα προσλάβει κατόχους διδακτορικού, το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκη,ς προκειμένου να διδάξουν κατά το εαρινό εξάμηνο 2015-2016 τα παρακάτω μαθήματα:

1. Γραμματισμός και σχεδιασμός γλωσσικού μαθήματος

2. Εισαγωγή στη συγκριτική γραμματολογία: Θεωρία, μεθοδολογία και εφαρμογές στη διδασκαλία της συγκριτικής προσέγγισης εθνικών λογοτεχνιών και πολιτισμών της Ευρώπης

3. Μεταφραστική θεωρία και πράξη

Οι αιτήσεις μαζί με όλα τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικά στην εξής διεύθυνση: Τ.Ε.Φ-Δ.Π.Θ., Πανεπιστημιούπολη, 69100, Κομοτηνή.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στη Γραμματεία του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας από τις 15-1-2016 έως και τις 5-2-2016 συνοδευόμενες από τα εξής δικαιολογητικά:

1. Επικυρωμένα αντίγραφα όλων των τίτλων σπουδών (πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό δίπλωμα, πιστοποιητικά ισοτιμίας, εφόσον ο τίτλος έχει αποκτηθεί στο εξωτερικό

2. Βιογραφικό σημείωμα-Αναλυτικό Υπόμνημα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …