Πρόσληψη αναπληρωτών και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

kathigites-ekpaideytikoi-sxoleio030s-620x320

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου είναι αναρτημένοι οι πίνακες των ονομάτων των νέων προσληφθέντων αναπληρωτών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με το υπουργείο να ανακοινώνεί ότι πρόκειται για 107 συνολικά προσλήψεις πλήρους και μειωμένου ωραρίου.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016, όπου και θα τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους.

Συγκεκριμένα στις ειδικότητες ΠΕ02, ΠΕ03, πραγματοποιήθηκαν 38 προσλήψεις μέσω τακτικού προϋπολογισμού ενώ 69 προσλήψεις μέσω του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, πραγματοποιήθηκαν για τις ειδικότητες ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ09, ΠΕ14, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19-20 και ΤΕ01.19.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …